Tuin
Klussen met... Bobbi Eden
Tom en Evelyn zijn op bezoek bij ex-pornoster en onderneemster Bobbi Eden. Die verhuisde sinds kort vanuit Los Angeles weer terug naar Nederland, wat een goede reden is om eens te kijken hoe Bobbi woont.

Zelf gedaan

Bobbi heeft, toen ze vóór LA ook in Nederland woonde, altijd al in de buurt van Den Haag gewoond. Dat voelt voor haar als thuis, dus ze vond het prettig hier weer terug te komen. Aan het huis waar Bobbi met man Mark en zoontje Brandon woont, hoefde niet veel gedaan te worden. Maar de klusjes die nog wél geregeld moesten worden, kasten in elkaar zetten en zo, heeft de blondine zelf gedaan. Ze kan zelfs laminaat leggen. 

Mancave

Gelukkig heeft Mark ook z'n ding in dit huis, want voor hem is er een heuse mancave in de kelder. De ruimte staat volledig in het teken van de band Kiss: flipperkasten, platen en foto's pronken aan de muur. In één hoek van de kelder is plek voor de toy-lijn van Bobbi. 

Buiten koken

Wens
Bobbi en Mark zijn dolblij met hun huis, maar hebben stiekem nog wel een wensje voor de tuin. Ze zouden het namelijk heerlijk vinden om een buitenkeuken te hebben. Nou, daar kunnen wij bij helpen! En dat Bobbi zelf heel handig is komt natuurlijk hartstikke goed uit. 

Op wieltjes
Thomas en Bobbi zagen eerst de houten panelen op maat en schroeven de onderdelen aan elkaar vast. Dan komt stap twee, waarbij Evelyn en Mark wieltjes onder de kastjes zetten en het hout een likje verf geven. Tot slot kan het eikenhouten werkblad er bovenop. Daarbij gebruikt Thomas weer z'n bekende trucje: de voorkant van de plank zaagt hij in verstek en vouwt hij om, waardoor de plank een stuk dikker lijkt. 

Lak aan
Als het werkblad een lakje heeft gekregen, schroeft Thomas de deurtjes van de kastjes nog even vast. Dan kan de buitenkeuken op z'n plek worden gerold en kan de barbecue beginnen. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.