Tuin
Moderne wilde bloementuin (deel 2)
Dave en Yvonne hebben elkaar leren kennen in de Achterhoek. Nu wonen zij een jaar in hun eerste koopwoning in Utrecht. Alles is mooi en naar eigen smaak ingericht, behalve de tuin. Dit is deel 2 van de metamorfose.

Het stel heeft al heel wat werk verricht in het huis, maar de tuin kon nog wel wat hulp gebruiken. Daarom is Tom vorige week al begonnen met het leggen van de basis, het maken van een schuurtje en de pergola met klimplanten. Deze week maakt hij de tuin af en kunnen Dave en Yvonne ervan genieten.

Plantenladder

Tom maakt twee plantenladders met kruidenplantjes. De ladders zijn makkelijk te maken, maar geven je tuin wel net dat beetje extra. Wil jij deze ladders nou zelf ook maken? Kijk dan even hier.

Borreltafel

Dave en Yvonne houden van borrelen. Wat is er nou leuker dan een eigen borreltafel mét zinken bak voor de ijsklontjes zodat je drankjes altijd koud zijn? Tom heeft hiervoor gewoon een normale picknicktafel gebruikt. Je kan deze borreltafel ook heel makkelijk zelf maken. Kijk hier hoe. 

Plantenveld

Om meer kleur te creëren in de tuin, plaatst Tom heel veel planten. Hierbij varieert hij met de hoogte en kleuren voor een natuurlijk en speels effect. Er wordt gebruik gemaakt van bijvoorbeeld de pluimhortensia, monnikskap, trosroos en de zonnehoed.

Het eindresultaat

Als laatste hangt Tom de hangmat op en dan is de bloementuin echt af. De tuin heeft nu een romantische en intieme uitstraling en is een heerlijke plek geworden voor Dave en Yvonne om samen te kunnen genieten.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.