Tuin
Klussen met... Barbie (Samantha)
Oh oh Den Haag … Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, woont in haar eigen ‘Barbie dreamhouse’ in het altijd even zonnige Scheveningen.

Het begon allemaal met ‘Oh oh Cherso’, maar inmiddels heeft Samantha al vele realityshows gehad en is zij niet meer weg te slaan van de Nederlandse televisie. Nadat haar huwelijk met Michael is stukgelopen, heeft zij van haar huisje een waar ‘barbie dreamhouse’ laten maken. Roze, roze en nog meer roze. Maar er is één plek die er toch nog niet helemaal bij hoort…

BARBIEPARADIJS

Namelijk: de tuin. Deze heeft wel wát roze aspecten, maar dat is voor een echte Barbie natuurlijk niet genoeg. Hoe meer, hoe beter. Daarom gaan Tom, Evelyn en Samantha aan de slag om ook van de tuin een roze paradijsje te maken. 

ROZE VINGERS

Gewapend met (roze) handschoenen gaan Evelyn en Samantha aan de slag met het verven van bloempotten. En hoewel Samantha nog nooit geverfd heeft, doet ze het best goed. De potten krijgen een mooi roze kleurtje en passen zo perfect bij  het zitje in de tuin. 

VLONDER

Ondertussen is Tom bezig met een vlonder. En raad eens welke kleur de vlonderplanken zijn? Om te voorkomen dat het vocht in de planken trekt, plaatst Tom eerst een paar douglashouten balken die tevens als dragers fungeren. Ook zorgt hij er met deze balken voor dat het scheve terras toch strak en waterpas wordt. 

EINDRESULTAAT

En dan is daar het eindresultaat… het Barbie dreamhouse heeft nu ook een dreamgarden, met een echte Barbiecue!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.