Gesponsord
Meubels in de kleurrijke woonkamer
Veel zitplek en een hoop gezelligheid: dat was de bedoeling in de woonkamer van Sammy, Ricardo en hun berg kinderen. Dat is gelukt, en hier zie je met welke meubels we dat hebben gedaan.

We hebben het natuurlijk over de kleurrijke woonkamer in Dalfsen. Sommige meubels hebben we hier zelf gemaakt, maar de meeste komen van Trendhopper. 

BANK 'PINO'

Een grote familie; daarvoor heb je ook een enorme bank nodig. De plofbank in deze woonkamer is volledig zelf samen te stellen, dus je kan 'm precies zo laten maken als je zelf wil. Hij is er in de bekende 100 stoffen en kleuren. Vanwege het grote gezin is gekozen voor een ruime hoekstelling, maar als je nog meer ruimte nodig hebt dan is deze bank oneindig uit te breiden.

KARPET 'REVAN' 

Dit karpet is superzacht, heel lekker als je op sokken loopt dus, of op de grond wil zitten. Doordat het kleed voor 70% uit wol bestaat en voor 30% uit nylon en polyester heeft 'ie de uitstraling van wol, maar ook de stevigheid van de andere materialen. 

BIJZETTAFEL 'FISHTALE'

De tafeltjes bij de bank hebben een fijn stalen frame met een tafelblad voorzien van ingelegd hout met een visgraatmotief. 

FAUTEUIL 'LEONA'

Ook al zo'n comfortabel zitje: deze stoel waar je goed in kan wegzakken met een boek of de afstandsbediening. Er bestaat zelfs een bijpassend voetenbankje bij. Het zwart stalen frame van de stoel zorgt voor wat meer lucht, dus neemt hij optisch minder ruimte in beslag.

STOFFEN LAMPENKAPPEN

In deze kamer hebben we verschillende lampen gebruikt, die allemaal een stoffen kap hebben of zelfs helemaal uit stof bestaan. Je kan deze lampen in veel stoffen, kleuren en maten krijgen. Wij kozen voor dezelfde kleur voor alle lampen, maar je kan dus helemaal los gaan, mocht je willen. 

DRESSOIR 'DOT'

Dotjes toch, deze kastjes? We hebben ervoor gekozen twee dezelfde dressoirs te plaatsen. Zo krijg je mooi één groot geheel. Doordat deze kastjes op mooie ranke pootjes staan blijft het wel een luchtig geheel en komen ze niet als zware kolossen over. De Dot-serie is er in 3 kleuren en is altijd afgewerkt met eiken accenten. Door middel van tiptoetsen zijn de deuren en laden makkelijk te bedienen. De strakke lijnen worden speels doorbroken door de ingefreesde cirkels op de plekken waar je kunt drukken om de deuren en laden te openen. In dezelfde serie heb je trouwens ook een eettafel, een vitrinekast en een TV-meubel. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.