Huis
Klussen met... Jaap Reesema & Kim Kötter
Hij winnaar van X-factor, zij eX-Miss Nederland, samen een onafscheidelijk koppel. Jaap Reesema, Kim Kötter en hun zoontje Muck wonen in een prachtige bungalow in het Loosdrechts groen.

Nadat het gezin een tijdje in Amsterdam heeft gewoond, hebben zij nu de drukte ingeruild voor een heerlijke bungalow. Kim heeft het huis grotendeels ingericht en dat ziet er picobello uit. Maar toen Jaap ook iets wilde doen, de kitrandjes in de badkamer, ging er iets mis...  

KITLES

Het lijkt namelijk net of Jaap is uitgeschoten met de tandpasta-tube. Dit zouden zij graag willen oplossen, maar daar hebben ze toch echt eerst een kitlesje van Thomas voor nodig. En Thomas maakt er een wedstrijdje van. Ze doen het heel goed en de strijd gaat gelijk op. Toch gaat de gouden kitspuit naar Kim.

WASTAFELMEUBEL

Thomas gaat ondertussen alvast aan de slag met het maken van een wastafelmeubel. Het oude meubel wordt verwijderd en het maakt plaats voor een nieuw, luxe versie. Dit meubel heeft een dubbele wastafel en twee spiegels. Zo kunnen Jaap en Kim gezellig samen tanden poetsen. 

 

KIM KITTER

Omdat Kim de wedstrijd gewonnen heeft, mag zij ook het kitwerk van het wastafelmeubel doen. Dit is het laatste gedeelte van het nieuwe meubel en de druk is dan ook hoog bij Kim. Maar ze is een natuurtalentje hoor! En de badkamer is ook weer mooi strak.  

EINDRESULTAAT

En dan is daar het eindresultaat… Het nieuwe (goed afgewerkte) wastafelmeubel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.