Gesponsord
Doe mee en win de LG TWINWash!
Heb je dat ook wel eens? Dat die mooie blouse of wollen trui al weken in de wasmand ligt, omdat er geen wasje wordt gedraaid waar deze items bij kunnen. Nou, dat wachten hoeft niet meer! Er is nu namelijk een wasmachine die een grote én een kleine was tegelijk kan draaien. Hoe handig is dat?!

We hebben het hier over de nieuwe LG TWINWash™, waarmee je op hetzelfde moment je witte lakens én je delicate ondergoed kan wassen.

Kleine wasjes, grote wasjes 

Deze wasmachine heeft zowel een krachtige grote trommel (12 kg) voor de gewone én grote was, als een handige minitrommel (2 kg) voor je speciale kleding. De wasjes kunnen onafhankelijk van elkaar gebruikt worden, op hetzelfde moment. Door het kleine formaat is de miniwastrommel perfect voor kleinere kledingstukken of items die een fijn of speciaal wasprogramma nodig hebben, zoals lingerie of babykleding. En je hoeft de trommels niet per sé beiden tegelijk te gebruiken: je kan ook alléén de minitrommel gebruiken. Zo hoef je dus nooit meer wekenlang te wachten tot je eindelijk je blousjes kan wassen. 

Wasmachine winnen

En het allermooiste is: je kan de LG TWINWash wasmachine winnen! Als je de gelukkige winnaar bent, vragen we je een review te schrijven voor RTL WeekendMagazine. Wat moet je doen om kans te maken? Ga naar het formulier, vul je gegevens in en laat ons weten waarom jouw huis de beste plek is voor een LG TWINWash wasmachine. En dan is 't duimen! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.